Over ons

VDWWORKS is een kleinschalig en persoonlijk werving en selectie bureau.

Onze primaire focus is het succesvol vinden en selecteren van de juiste kandidaten voor onze opdrachtgevers binnen voornamelijk de FMCG en Retail branche. Dit is waar onze ervaring zit en waar we goed in zijn.

Onze persoonlijke aanpak, duidelijke werkwijze en netwerk maken ons hier succesvol in. Search, selectie, presentatie en begeleiding is in handen van één persoon, waardoor geen ruis in het traject ontstaat en er snel geschakeld wordt met opdrachtgevers en kandidaten.

"Wij gaan voor de juiste match!"

Wij gaan niet voor de snelle match, maar voor de juíste match! Kwaliteit is zo veel meer waard dan snel een positie invullen.

Onze werkwijze is gericht om zowel op persoonlijke klik, vakinhoudelijk als cultuurfit de juiste kandidaat te vinden.

Het gezicht achter VDWWORKS.

Met een hoop ambitie en lef ben ik, Ingeborg van der Willigen, in 2020 met VDWWORKS. begonnen. Niet de gemakkelijkste tijd om voor mezelf te beginnen, maar met het volle vertrouwen om de verbinding tussen opdrachtgever en kandidaat aan te gaan.

Na jarenlang bij verschillende bedrijven in diverse rollen te hebben gewerkt ben ik in 2015 door toeval in het recruitmentvak gerold waar ik mijn passie heb gevonden.

Ik ben eerlijk, doortastend, meedenkend, direct en niet bang voor de spreekwoordelijke speld in een hooiberg.

Zie LinkedIn voor meer informatie over mij.

 

Contactformulier


                       © 2020 VDWWORKS. All Rights Reserved